Favorites of the month


Nálam már megszokott ,hogy mindig rajongok valamiért, és ez így volt ebben a hónapban is. Úgy gondoltam, összeszedem nektek pár kedvenc dolgomat ebben a hónapban.









1. Imádom a rúzsokat és minden álmom, hogy beszerezzek egy Mac rúzst. Ez az árnyalat különösen tetszik a nude színek közül, mert kicsit erősebb és nem alapozónak hat a szájon.

2. Köztudott, hogy rajongok a kókuszért, tényleg bármi lehet az, ha kókusz íze vagy illata van, akkor nyert ügye van nálam. Az egyik barátnőm mutatta ezt a könnyű, friss mégis édeskés kókuszos tusfürdőt az Yves Rocher-től. Mennyei.

3. Már ősztől divat volt a Fedora kalap, ami szerintem nagyon sikkes és bármilyen egyszerű összeállítást feldob. Szerintem elengedetlen darabja a téli és a tavaszi szezonnak is.


4. Utolsó két kedvencem nem más, mint a bunda és a poncsó. Ez a két szépség óv, a hidegtől mégse érzed magad benne eszkimónak. Mindkettő stílusos és elegáns, megállja a helyét egy esti bulis szereléshez, de akár egy sportos  összeállítással is összerakható.