2014 Spring/Summer



Még csak most kezdődött a tél de már a legnagyobb divat házak kollekcióit láthattuk divat bemutatókon.Már mindenki a jövő tavaszi/nyári trendekről beszél.Én is nagy lázban égek és várom a jó időt,meleget,nap sütést.Bár még ez nagyon messze van addig is egy kis összefoglaló ,hogy mire számíthatunk a következő szezonban.


 Az extrém dolgok még mindig jelen vannak.Művészi elemek kitűnnek egyediségükkel.Ugyanakkor a virág minta is megmarad következő szezonban.A sportos ruhákat magassarkúval teszik nőiessé és csipkével még kifinomultabb hatást kelt.Ami igazán izgalmas számomra az áttetsző betétek a ruhákban és ingekben.Kicsit szexi még sem mutat túl sokat.



 A művészi és áttetsző trendeken kívül megjelenik a "good girl" stílus ami tartalmazza a galléros fehér blúzokat és miniszoknyákat.Másik pedig az arisztokrata trend az-az luxus,elegancia,szabadság és persze a kihagyhatatlan arany.



A menő fodrokat se hagyjuk ki hisz bőrrel párosítva az egyik legtrendibb darab lesz.Az Urbán szafari az egyik kedvenc trendem már most.Nagyon tetszik az állat minták és ennek túlzása.A tervezők a szavannák forróságát ötvözték állat mintákkal.Az eredmény tökéletes.

Színek terén a szürke és a kékes szürke fog hódítani.De a pastel narancs és a barna is marad és ne feledjük a fekete fehér kombináció pedig örök divat.

Ezeken kívül még hódít a sárgaláz a budoár aminek lényege ,hogy a melltartót utcai viseletként álmodták meg.Divatban marad a csíkos és a logós trend.